Post by irsabraideri on Feb 11, 2022 15:26:20 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Vacsora.............................. 😝😝😝😝🤙🤙😮😙🤙😙🤙🥰😙🤙🥰🤙🥰😙😝🤙😍😝😝😍😝😮😍
Nem szeretem ezt a játékot
World War 2: Jogo de Tiro FPS Ação vlxy
Burger Shop કેઝ્યુઅલ esba
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, de mi a hirdetés -.- Kérjük, távolítsa el.
Imádom ezt a játékot, mert sok a kézmozgás
Egy folyamatos játék, amely nem hagyja unatkozni. Az egyetlen hátránya, hogy csak hamburgert készít, de ezt a sok szinttel pótolják.
ez túl nehéz, és nagyon gyorsan kell csinálni😣 unstalled
Nagyon szép és könnyű játék
Egyszer már végig játszottam, most újra kezdem annyira jó
Tetszik
Ez a játék mindig is megjelent és benne volt az életemben, mindig is szerettem. Ez az egyik olyan játék, amitől gyerekkoromat kaptam. Köszönöm. Ez a játék egy igazi gyöngyszem
Annyi szint van. SZERETEM EZT A JÁTÉKOT, MERT IMÁDOM EZT. EZ A KEDVENC JÁTÉKOM OTT A fincsi SUACE
Nagyon szórakoztató mindenki számára azt mondja, hogy a függőben lévő letöltés a legjobb. Remélem, mindenki élvezni fogja, aki rendelkezik ezzel a játékkal, csak élvezze.
Azt hiszem, ezt szeretni fogom. Mert játszom a burger shop 2-vel.
Jó játék volt. Eltávolítottam már nem akartam.
Tetszik a játék 🎮
telepítem ezt a játékot. átmentem a szinteket, de akkor frissíteni kell. Szóval raktáron vagyok egy játékban. Hülye játék.
Mert egy ingyenes a with apps az egyetlen dolog, ami nagyszerű ébresztő lenne, váltsd át a mosást, és izgatottan kapsz 1,99 dollárt
Ez a játék jó volt, de vannak reklámok, amelyek zavarják a játékot, és a vásárlóknak nincs sok türelmük a különböző típusú hamburgerekhez is 🍔amit a vásárlók rendelnek, olyan nehéz elkészíteni és nehéz észrevenni, hogy túl kicsi a hamburger. milyen összetevőkből is ezt a játékot kevés, de nehéz befejezni a történet mód néha a relax mód is nehéz, mert a vevők a szalonban dühösek, nem a vacsoránál 😒
utálom ezt a játékot, nagyon wprst játék volt, amivel játszottam
ez túl szép játék, egyszerűen imádom játszani❤
Játszhatatlan volt a reklámok miatt!
😁Csak jó, szeretek játszani
Igaza van Rebecanak,mert valoban fizetős! Nem is enged tovább, előbb love kell! Gusztustalan átverés!
idegromboló... jó értelemben
Szeretem, de túl sok ember van a játékban, amikor emberekre gondolok, ez azt jelenti, hogy miközben készítem az ételt, sokan jönnek, és nem tudom befejezni a pályát, bárcsak lassabban menne. befejezhetnénk a szintet. Kérlek javíts!
Jó volt
szép, de rendben
Nekem tetszik, de Susah
A reklámok nagyon idegesítőek
Én már 2-szer is végigjátszottam és tuti, hogy NEM fizetős! Amúgy meg tényleg jó!
Ez a játék szórakoztató
Ez egy szórakoztató játék, de ha a képernyő pirosra vált, ha megnyomsz valamit, az néha bosszantó, de nagyon szeretem a játékot
Nehéz volt és kicsit béna, de ne ítéld el az én véleményem, szóval igen, szeretem a jó kihívásokat, de nem ezt a típust, szóval próbáld ki, ez egy nagyszerű játék, fogadd el a véleményemet és készítsd el a sajátodat
Több adatot használ😪😒
A szerelemről
A gépek túl lassúak, az ügyfelek pedig túl gyorsak
Jó, de nagyon nehéz
Ez a játék egy csodálatos eltávolodás a való világtól. Imádom a grafikát, amit az ügyfelek adnak neked a pénzedért, tekintve, hogy idegessé tesz minden alkalommal, amikor játszom, az oders szórakoztató ez egy nagyszerű étterem játék🍔🍔🍔🍟🍔😊 😉😊
mert jó ez a játék
Mindig hiba történik, amikor letöltöm a ZH&K AURA-ra
Gyrr
Szintlépés után...25 másodperces hirdetéseknek kell lenniük..ez azt jelenti, hogy amikor játszunk, offline kell lennünk a netről..ha nem, a kvótánk összetörik...
Játszottam és a játékoddal, sőt az összes pályát befejeztem. Még abba is hagyta a játékot egy kis időre, hogy kipróbáljon egy másik játékot. És azon kaptam magam, hogy már legalább 2-3 éve visszatérek a játékodhoz. Mivel nagyon szórakoztató, és nem kell semmit sem vásárolnom, sem életet veszítenem, csak azért, hogy játsszak, folytatni fogom a játékot. A++++++ nagyszerű munkát végzett a játék fejlesztése során. Köszönöm egy nagyon boldog játékostól!