Post by irsabraideri on Feb 11, 2022 15:32:25 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор чит-коду primogems ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Mini World: CREATA Приключения ybn
Чому мій міні-світ раптом перестає грати в одиночну гру офлайн після того, як я оновив свій міні-світ? Будь ласка, виправте це і допоможіть мені в моїй проблемі.
Mini World: CREATA Petualangan idcb
Я натиснув програму, але мій екран продовжує чорніти.
добавте машини
Тепер, коли я заходжу, я отримую білий екран із маленькою панеллю завантаження, а також ефекти після панелі завантаження виглядатимуть так, ніби він повернувся, але я знаю, що ні, і це займе, щоб це змусило його видалити, тому, будь ласка, виправте білу Скринь, про яку я говорю, зробити так довго добре? Я закінчив
На читвёрочку бо є к чему придраться.
Причина, чому я поставив 3 зірки, полягає в тому, що відставання, а керування настільки дурне. Коли я будую автомобіль за допомогою Machine Workshop і переміщую його за допомогою Моїх елементів керування (я збирався праворуч), він просто рухався ліворуч. А англійських гравців було небагато. Я б сказав, що є японці, китайці чи індо. Я раптом грав з ними, але не розумію мови...🤨
Ця гра хороша, але мені вона все одно не сподобалася! Будь ласка, якщо ви хочете створити хорошу, цікаву та веселу гру, додайте більше плагінів! Або як сільський житель і якісь різні тварини, ви знаєте, як майнкрафт! Minecraft крута і чудова, я просто кажу, що додайте більше цікавого в свою гру, добре!
World Football League 體育競技 gcw
Я не можу відтворити його на своєму Samsung A30s. Він завжди показує дані про час очікування. Але він чудово працює на моєму іншому телефоні (Samsung J7 plus). Будь ласка, виправте це. Я дуже люблю цю гру. Мені доводиться перебудовувати своє творіння заново втретє. ╥﹏╥ .
Це чудовий і хороший e bello
3 зірки для наполегливих розробників. Але ця гра стає нудною, в ній більше не весело. Ви можете насолоджуватися цією грою, лише якщо ви будівельник або граєте в онлайн-ігри. Щось на зразок Obby в Roblox
Я не можу зайти
мені не подобається оновлювати головний екран, у мене паморочиться голова, моя порада, поверніть домашній екран мінісвіту до старого, дякую <3
ЧОМУ ДОМАШНЯ СТОРІНКА ТАК ЗБЛЮДАЄТЬСЯ, ТАКА ЗБЛУДАНА ПОпередня ДОМАШНЯ СТОРІНКА БУЛА КРАЩА ТА НЕ ЗБЛЮДАЄТЬСЯ, І ЯКЩО Я ПРИЄДНУЮТЬСЯ ДО МУЛЬТИШЕРІВ, В ньому ГОВОРИЛО DIGGIN, ХОЧ MINIWORLD WND SINGER PLAYER, БУДЬ ЛАСКА, ЗРОБІТЬ ДОМАШНЮ СТОРІНКУ ПРОСТО...
Mini World: CREATA Kalandjátékok bmnv
це чудова гра, ми з сином любимо в неї грати. Мені просто хотілося б, щоб було село, а деякі селяни любили майнкрафт.. будь ласка... також я не можу зараз грати в офлайн.. мені подобається грати в офлайн, тому що немає ніяких затримок, але зараз це не офлайн.. як сумно.. будь ласка, зробіть його офлайн знову
Дякую за це нове оновлення, тепер усі мої карти, які я зробив, були зламані після цього оновлення. Коли розробники виправлять свої помилки, я не хочу, щоб вся моя робота була витрачена даремно після цього оновлення
Я думаю, що міні-світ-блок-арт краще, ніж майнкрафт. Міні-світ-блок-арт - це бог 👑👑👑, а майнкрафт - це нуб 👎👎👎👎.i❤️❤️❤️ Міні-світове мистецтво з блоків i❤️❤️it
Зрив Minecraft! Ця гра відстає і дешева, і є поганий геймплей - і, чесно кажучи, погана гра в цілому. Але – є і світла сторона. У цій грі є досить круті речі, які ви можете зробити, як-от полетіти на місяць! Тому я поставлю йому дві зірки...
Я просто хотів сказати, що мені дуже цікаво грати в цю гру. Графіка та управління персонажами, а також всі дійсно круті крафти - це приголомшливо!! Однак найжахливіше те, що ви не можете вийти за межі Day or Nite, щоб ваш будинок не був оточений зграєю лиходіїв, вбивайте вас кілька разів, а потім попросіть реальні гроші, коли ви не змогли дослідити enuff, щоб заробити щось у грі монети!! Дійсно розчарований Не рекомендую!!
Ця програма насправді не працює на моєму пристрої в режимі онлайн і аварійно завершує роботу в автономному режимі, щоб сказати, що вона насправді була чудовою, перш ніж вона вийшла з ладу
Мені подобається ця гра, музика, графіка, але багатокористувацький режим настільки гальмівний. Мені завжди доводиться будувати будівлю 4 години на день, але в цій грі є редактор ландшафту, який можна зробити за 1 секунду. Люди тупі, тому що їм не подобається це нове оновлення, тому що вони грають з 2020 року, а я граю з 2019 року. Це оновлення спрощує гру, оскільки воно додає космічні кораблі, тепер мені не потрібно створювати портал. Ця гра для дітей. Я граю в цю гру, коли мені було 5 років. Ви можете голосовий чат з друзями
я дуже люблю гру. але гра вилітає сама. ви можете виправити це? о, і добре, якщо ви, хлопці, не хочете. але я дуже хочу грати в хардкор із мультиплеєром (тільки запрошені), тому що я так самотній і мені нудно, бо я один у режимі Hardcore. може бути...?
Ні гра крута але в мене не роби онлайн на планшеті на телефоні ще не знаю? Але гра крута тому зірок🌟✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟✨ ✨🌟✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ і✨✨✨✨✨✨✨✨ тіки ще треба грати, щоб скіні скиніти дешевше були а бомба друзам радьте луче навіть( серед роблокс майкрафт стандоф2 фрі фаєр пубг майбл крітікал страйк) тому п'ять зірок дякую за гру 😀😁🙂☺😋
Мені це подобається...але...ви можете виправити гру!!!!!! Я не можу приєднатися!!!!!!!!!!!! 2 зірки!!!оооо
Дуже люблю цю гру. Почата з 2018 року. Гра дуже гарна, багато способів проявити креативність, скрипти, тригери і багато чого, мені подобається, як ти «намагаєшся» не копіювати Minecraft. Але чому ви видалили функцію відтворення в автономному режимі? Це справді велика проблема для мене та більшості гравців.
Mini World: CREATA Приключения vka
Незапускаеться!!!! В чому причина
Ця гра чудова і така хороша, але коли я граю в гру протягом довгої години або трохи граю, то приходить знак, потім я торкаюся кнопки знака, а потім повертаюся на головний екран, тому, будь ласка, виправте це
Мені подобається ця гра, і хоча вона не схожа на майнкрафт, все в порядку, але справа в тому, що я хотів би отримувати мінікоіни щодня, але все одно мені подобається ваша гра👍❤🤣😄
Mini World: CREATA Seiklusmängud von
Мені дуже подобається гра, але я б хотів, щоб ми могли створити свою власну броню, як зброю та істот
Я поставив цьому додатку три зірки, тому що в додатку є все, але додаток занадто важкий і має 180 МБ, і я боюся, що якщо він має 180 Мб, я не можу грати в нього, оскільки він занадто важкий в одній програмі. Я ціную зусилля, які ви зробили, але, будь ласка, зменште MB програми, оскільки це завдає шкоди іншим програмам. Я не кажу, що в ньому є вірус, але все, що я хотів сказати, це чудовий додаток, але він занадто важкий. Це все дякую ~
Я ставлю цьому 2 зірки, тому що 1. Я не можу увійти в гру на своєму ноутбуці 2. Гра гальмує. 3. Це не зберігає обліковий запис
ця гра схожа на майнкрафт. нічого страшного. але багатокористувацький режим потребує багато роботи! супер затримка в багатокористувацьких іграх з двома людьми. карти не завантажують супервідкладені афекти та або дії. смх І жахливі оновлення. Майнкрафт на перемогу
Була б чудова гра, але я навіть не можу грати зі своїми друзями 🙄 завжди говорив би, що я в режимі одиночної гри, якщо вони намагаються приєднатися до моєї кімнати, або каже, що кімната зачинена... Це справа удачі, коли вони потраплять до моєї кімнати. Я також не можу приєднатися до кімнати своїх друзів. Каже те саме. 🤷🏻♀️ Це дуже дратує...
Я не можу увійти в свій сад... щоразу, коли я пробую, він говорить про помилку, я не знаю, але в моєму з'єднанні немає нічого поганого. Справді, я зміг увійти в свій сад учора без проблем? Будь ласка, виправте це.
Будь ласка, покращте графіку, і гра споживає багато енергії акумулятора. Я дуже розчарований О, і додайте ще трохи меблів, через це мій будинок дійсно порожній.
Це так дратує, що гравці - китайці, японці, корейці. Ніхто не може зрозуміти мови, які вони друкують. Але також це дійсно весело. Хто б ви не був автором, будь ласка, додайте мову, якою вони розмовляють у мультиплеєрі, додайте в неї «мову», щоб ми могли насолоджуватися нашим безкоштовним ігровим часом, щоб я міг додати ⭐⭐⭐⭐⭐ зірок.