Post by irsabraideri on Feb 11, 2022 16:03:20 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldja a primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Jó mert egaláb rajzolni kell a fán a levelet és BLABLABLA.
nem rossz játék
A fő sztori elképesztő, és az alábbiakban is le van rajzolva, DE LEHETETTE HOZZÁADNI LEGALÁBB EGY ELLENŐRZŐ PONTOT AZ ALUL KIRAJZOTT?!?!?!? AMIKOR MEGHALOD, AZ ELJÁRÓL KEZD!!! EZT MOST KOMOLYAN MONDOD?!?!?! EGY! EGY ELLENŐRZŐPONT TÚL SOK NEKED?!?!??!?!
Ez a játék nagyszerű, de amikor belemegyek a játékba, mindig azt mutatja, hogy a társaság normális, de aztán feketére kapcsolom a képernyőt, szóval hiba lehet? Csak nem tudom, de a 4 csillag csak így tovább srácok!😁
Ez szórakoztató, csak egy kis késéssel tudod, hogy néha nem tudod lejátszani a többi fejezetet? Meg kell vásárolnia a készítőt, ha ingyenessé teszi a teljes verziót, ami jó lenne. Igen értem
Nagyon szeretem ezt a játékot! Annyira nagyszerű, hogy rajzolhatsz saját karaktereidet, de 3-ast adok rá, mert sehol nem mondják telepítés előtt, hogy a TELJES játék pénzbe kerül. Ha azt mondták volna neked, mielőtt csak ráugorsz, hogy ez egy demó, NEM a teljes játék.
Gyermekkorom, 100000000 bla bla bla és még sok más | Imádom ezt a játékot, mint 4 nap alatt, BEAT DRAWN ALÁBBI! Imádom, csak így tovább!
ez jó. amit nem szeretek, hogy a 3. fejezet korábban ingyenes volt.de most fizetni kell a 3. fejezetért és az 1. és 2. után a többi fejezetért.
A játék rendben van, mielőtt elérné a fizetőfalat. És amikor túljutott a 2. fejezeten, 3,99 dollárt kért, majd 2,99 dollárt, szóval minek játsszon a játékkal, ha a 2. fejezet után pénzt fog kérni!
Nagyon szeretem a játékot, de bárcsak játszhatnék vele... a családomnak nincs elég pénze, hogy kifizesse a fizetőfalat. 5 csillagosra változtatom, ha kijavítod!
A sztori nagyon jó, de nagyon lemaradtam a 2. szinten. Még mindig nagyszerű játék, tudom, hogy nem tudom végigjátszani az egész játékot, de ettől függetlenül meg tudom nézni.
Aranyos játék én élvezem.😆🤣☺️🙂😉
Draw a Stickman: EPIC 2 Adventure ozbw
Valójában azt hittem, hogy ez jó volt, de most csak rossz 0 csillagot adna, fizetni kell, hogy legyőzze a játékot, a vezérlők rosszak a játék rossz, ezt a laptopomon játszottam, és jó volt, jobb, szeretném, ha ezt eltávolítanák az alkalmazásbolt
SCÚCS!!!!!!!!!!!!
Draw a Stickman: EPIC 2 સાહસિક khg
Tetszik ez a játék, de elnézést a 3 csillagért, mert 1.kor azt vártam, hogy a játék ingyenes, majd mielőtt átmennék a 2-es szinten, meg kell vásárolnom a teljes verziót.
Valójában nagyon élveztem a játékot, de meglepett, amikor elértem a 3. szintet, és azt írta, hogy fizetnem kell érte ...... ez nagyon félrevezető, mert azt írja, hogy ez egy ingyenes játék, már rajtam volt. körülbelül egy hete telefonálok, amikor szabadidőm volt, csak azért, hogy rájöjjek, fizetnem kell. törölték volna. Válaszom neked: nem lesz
A képek szerint meg a videó szerint jó lenne de megáll a 70%-nál és kész azért 3 csillag:(
Én nekem tetszik a játék de nem tudok tovább lépni a Chapter 3-ba Azok ajánlom akiknek van annyi pénzük hogy kifizessék a Full Gamet hogy tovább jussanak. De tényleg rengeteg pénz kerül. És ezért inkább letöröltem mert erre nem érdemes pénzt pazarolni! de az első Chapter 1-2 nagyon jó de a Chapter 1 en nem találom a másik kirakós darabot meg a Chapter 2 Ben sem.. De ha valaki tudja, hogyan kell továbbjutni a Chapter 3-ba fizetés nélkül a leírja azoknak, akik nem tudnak továbbjutni, kösz!
Nekem tetszett de azok a egerek vagy patkányok nem tudom mik azok de egy kicsit furák. legalább is szerintem
NEM JÁCALE!!! NEM SZERETEM ESZT A JÁTÉKÓT!!!!!!!
Cat Bird Przygodowe klkm
Szeretem ezt a játékot!! De bárcsak 4-ből 5-öt tudnék csinálni, utálom azt a részt, amiben keresned kell egy olyan dolgot, amivel rendelkezned kell, és nézel és nézel, de semmi a következő napra, kérlek készíts egy tippet, ami elvezet ahhoz a dologhoz keresek nagyon örülnék neki köszönöm♥
Ez egy szórakoztató játék a 3. fejezetig, amelyet nem is játszhat, HA FIZET. Úgy értem, hogy pénzt akarsz keresni, de gyerünk! Fizetni a játékért? Mi értelme lenne megverni a fejezetet, ha még a 3. fejezetet is le tudod játszani? De minden más rendben van
Draw a Stickman: EPIC 2 સાહસિક khg
Imádom ezt a játékot!! Gyerekkoromban játszottam vele, kivéve amikor megpróbálok bemenni a google-ba, hogy skint kapjak, az egész játék összeomlik, és fogalmam sincs, mit tegyek... nem vagyok benne biztos, hogy ez az alkalmazás, vagy csak a telefonom hibája.
Demónak tényleg jó, de kérlek írd meg, hogy nem a teljes játékot, mielőtt letöltjük
A játék maga jó, csak nem értem a lényeget.
A barátnőm tabján játszottam vele az enyémen nem indul el:-(
Eleinte rendben volt, de aztán fizetnem kellett, hogy játszhassak a játék hátralévő részében, például ha csinálsz egy játékot, akkor fizetned kell, mint ne tedd ingyen
Nem rossz játék, csak az a bajom, hogy nagy problémám van, nem tudok játszani a többi szinttel, mert meg kell vásárolnunk, javítsd ki, tedd ingyenessé, így 2 csillagot adok.
Nemjo
Szórakoztató, kemény kihagyás volt, és ez volt a legjobb játék, amivel valaha játszottam életemben, és játszottam az epic 1-el, és kicsit hasonlít is rá, szóval úgy tűnik, hogy hasonlóvá tették, ez minden, ezért szeretem és adok. ez 5 csillag
A hülye patkányfőnök hihetetlenül kemény, mint a fenébe, legalább adj egy tippet, mit csináljak, mielőtt valami pokol démont dobsz rám! Rossz játék egyáltalán nem ajánlom! 😑
Ez egy nagyon jó játék. Vannak rejtvények, és elérendő célok! Mindent összevetve szórakoztató élmény. Javaslom ennek a játéknak a megvásárlását. Kétségtelen.
Ez egy nagyszerű játék, de ez csak egy demó, miért nem figyelmeztet, hogy jó játék, de nem szívesen játszom az első és a második szinten.
Csak egy mobiljátékért 3 dolcsit kell fizetni?! Értem, hogy a kódolás és egyebek nehézkesek, időt és pénzt igényelnek, de a leírásban nem szerepel, hogy pénzt kell fizetni.
Szeretem ezt a játékot, de van egy probléma, hogy befejeztem a 2. szintet, de amikor a 3. fejezethez mentem, nem tudom megcsinálni a 3. fejezetet. Azt hiszem, fizetni kell a 3. fejezetért.